Click to view text only

OFERTA KUFIZUAR

KU
Duhet të dërgojmë
Emri:

Mbiemri:

Email:

Vendi:

Adresë:

Qyteti:

State:

Kodi Postar:

Telefon:
Çfarë është që edhe miqtë tuaj më të mirë
kurrë nuk do t’ju them?
Tani mund të merrni:

më të mëdha,

të fortë,

Lifted

Përmirësim i gjirit
PROGRAMI BEJE VETE
NË TERRYE TË SHTËPISË 100% i sigurt
JO SHUMENT DHE
SUGJERIA E RREZIKSHME E RREZIKSHME
si
funksionon?
Aktorët e gjirit është një sistem i rritjes natyrore me tre shtresa që përdor vetëm përbërës të gjithë natyral.

Kombinuar me programin tonë të stërvitjes për zgjerimin e gjirit, mund t’ju ndihmojë të zhvilloni kthesat e formuara që ju jeni pas.

hap
Ingest një pilulë çdo ditë me një gotë me ujë para ose pas vaktin tuaj të parë.

hap
Vendosni një sasi të vogël kremi në majë të gishtave dhe masazhoni tërësisht në gji çdo mëngjes, ose siç rekomandohet nga kujdesi juaj i kujdesit ndaj lëkurës.

gji
Përfitimet e Përmirësimit Gjirit më të madh
Përmirësimi më i dukshëm i gjirit nëpërmjet rritjes, përmasat e përmasave të gjirit, mund të krijojë një ndjenjë të tërësisë dhe vibrancës.

Shapelier gjirit
Rritja e gjirit mund të përmirësojë formën e gjinjve tuaj, duke luftuar sagging dhe duke i dhënë një kontur më rinore dhe tërheqëse të çdo gji.

Veshje më e mirë përshtatet
Shumë nga klientët tanë raportojnë se ata gëzojnë pazar pas zgjerimit të gjirit sepse ata e duan mënyrën se si të gjitha llojet e rrobave përshtaten, duken dhe ndihen.

Besimi i rritur
në veshmbathje
Ky është një përfitim i madh që shumë klientë të rinj të zgjerimit të gjirit do të argëtohen me të.

Përmirësim social
besim
Gratë me figura të zgjuara shpesh gjejnë se ata janë natyrisht më të sigurt gjatë ndërveprimeve shoqërore dhe gëzojnë një nxitje në vetë-imazhin që është shumë e dobishme për takimin e njerëzve të rinj.

paraqitur në
media
Një yll Australian udhë kishte implantet e saj të gjirit hequr në një përpjekje për të rritur shanset e saj për të fituar një medalje në Olimpiadën 2012.

Një numër i papërcaktuar i grave që përdorin një tip popullor të implantit të gjirit kanë testuar pozitive për një agjent që dyshon të shkaktojë kancer, tha një raport radio.

Mijëra gra që pretendojnë se pësuan probleme shëndetësore për shkak të implanteve paditur Dow-Corning Corp

pse
modelet dhe të famshëm më të mëdha, të fortë, hiqet, të drejtë dhe katror intervistë me Jacqueling, 36
lindur 1975 në Sao Paulo, Brazil
Puna e parë e modelit në 17 për Collectio Gio të LV
Specialitete sot Couture Moda, ndërresa
E përdor
dhe une jam
krenar për këtë!
NATYRORE
BEJE VETE
NË TERRYE TË SHTËPISË Stock Photos, rezultatet jo tipike
gji
përmirësim
program
Stock Photos, rezultatet jo tipike

Stock Photos, rezultatet jo tipike

duhet më shumë prova?
Programi i Akteve të Gjirit funksionon si asnjë teknikë tjetër për rritjen e gjirit. Kjo ju jep rezultate të gjithanshme, të efektshme – të sigurta dhe të lira.

Ju do të ndiheni më mirë duke e ditur gjoksin që të gjithë në rrugë janë duke admiruar janë me të vërtetë tuajat – jo mbushje.

Stock Photos, rezultatet jo tipike
Me të gjitha urdhërat:
Përfshirë në porosinë tuaj është një program i detajuar i stërvitjes që detajon një regjim ushtrimesh të dizajnuar për t’ju ndihmuar të rrisni madhësinë tuaj të bustit. Këto stërvitje janë përdorur për vite me radhë për të ndihmuar gratë të marrin zemrat më të plota dhe kombinuar ato stërvitje me këtë produkt natyral ju jep një kombinim të madh për t’ju ndihmuar të arrini pamjen që ju jeni pas.

…mundeni ju pres Rezultate?
Aktorët e gjirit u ofrojnë grave një trajtim efektiv me efekt të shpejtë, të garantuar për të prodhuar gjini më të zgjeruara – pa rreziqet e kirurgjisë si plagët ose reaksionet fizike ndaj implanteve artificiale të gjirit.

* Zgjerimi jo-kirurgjik i gjirit ka kapur vëmendjen e programeve televizive kombëtare të respektuara dhe gazetat kombëtare thjesht nuk mund të thonë mjaft për përfitimet e valës së re të teknikave jo-kirurgjikale të zgjimit të gjirit.

Aktorët e gjirit janë të fortifikuara vetëm me përbërës të gjithë natyralë që janë testuar të jenë krejtësisht të sigurtë pa asnjë efekt anësor të njohur.

Të gjitha-Natyrore Produkte janë të sigurt për të përdorur veten në shtëpi duke ju lejuar për të marrë rezultatet që ju jeni pas.

Pasi të keni reaguar ndaj efekteve të rritjes së gjirit të programit të Akteve të Gjirit, jeni të sigurtë se do t’i ktheni disa koka kur të ecni në dhomë.

Stock Photos, rezultatet jo tipike
çdo ditë Klientë të lumtur na kontaktoni për të ndarë historinë e tyre!
stephanie

Që kur fillova të përdorni produktin tuaj në gji, ndihem shumë më i sigurt dhe miqtë e mi vazhdojnë të më pyesin se çfarë po bëj me ta!

Tiffany

Unë kam provuar kaq shumë produkte të ndryshme të zgjerimit të gjirit dhe programet dhe ju djema keni të vetmen që më ndihmoi.

Sonia

Unë vetëm dua të falënderoj ju djema për produktin tuaj të mahnitshme të gjirit aktive që ka ndryshuar jetën time. Ndihem shumë më mirë për veten dhe kam më shumë besim kur unë jam rreth njerëzve.

Stock Photos, rezultatet jo tipike Përmirësim i gjirit
PROGRAMI 100% i sigurt
JO SHUMENT DHE
SUGJERIA E RREZIKSHME E RREZIKSHME NATYRORE
BEJE VETE
NË TERRYE TË SHTËPISË
100% i matur
Aktorët e gjirit i kushtohet privatësisë tuaj, prandaj i dërgojmë produktet tona në ambalazhim të thjeshtë me kafe, pa treguar se çfarë produkti është brenda.

Tani mund të merrni:

më të mëdha,

të fortë,

hiqet,

Rreth nesh Termat dhe Kushtet Na kontaktoni FAQs Rendit Tani
© 2017 translate.googleusercontent.com. All Rights Reserved.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration (FDA). Use only as directed. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease or as a prescription for medication. Please read all packaging and labels carefully. Always consult your physician or health care provider before taking any supplement. If you have or suspect that you have a medical problem, please consult your physician or health care provider. The contents of this website are for informational purposes only. Not for use by children under the age of 18. Free shipping is to the United States only.
Çfarë është që edhe miqtë tuaj më të mirë
kurrë nuk do t’ju them?
Tani mund të merrni:

më të mëdha,

të fortë,

Lifted

OFERTA KUFIZUAR

Përmirësim i gjirit
PROGRAMI NATYRORE
BEJE VETE
NË TERRYE TË SHTËPISË 100% i sigurt
JO SHUMENT DHE
SUGJERIA E RREZIKSHME E RREZIKSHME
KU DUHET
JEMI SEND
Emri:

Mbiemri:

Email:

Vendi:

Adresë:

Qyteti:

State:

Kodi Postar:

Telefon:

si
funksionon?
Aktorët e gjirit është një sistem i rritjes natyrore me tre shtresa që përdor vetëm përbërës të gjithë natyral.

Kombinuar me programin tonë të stërvitjes për zgjerimin e gjirit, mund t’ju ndihmojë të zhvilloni kthesat e formuara që ju jeni pas.

Ingest një pilulë çdo ditë me një gotë me ujë para ose pas vaktin tuaj të parë.

Vendosni një sasi të vogël kremi në majë të gishtave dhe masazhoni tërësisht në gji çdo mëngjes, ose siç rekomandohet nga kujdesi juaj i kujdesit ndaj lëkurës.

paraqitur në
media
Një yll Australian udhë kishte implantet e saj të gjirit hequr në një përpjekje për të rritur shanset e saj për të fituar një medalje në Olimpiadën 2012.

Një numër i papërcaktuar i grave që përdorin një tip popullor të implantit të gjirit kanë testuar pozitive për një agjent që dyshon të shkaktojë kancer, tha një raport radio.

Mijëra gra që pretendojnë se pësuan probleme shëndetësore për shkak të implanteve paditur Dow-Corning Corp

gji
Përfitimet e Përmirësimit Gjirit më të madh
Përmirësimi më i dukshëm i gjirit nëpërmjet rritjes, përmasat e përmasave të gjirit, mund të krijojë një ndjenjë të tërësisë dhe vibrancës.

Shapelier gjirit
Rritja e gjirit mund të përmirësojë formën e gjinjve tuaj, duke luftuar sagging dhe duke i dhënë një kontur më rinore dhe tërheqëse të çdo gji.

Veshje më e mirë përshtatet
Shumë nga klientët tanë raportojnë se ata gëzojnë pazar pas zgjerimit të gjirit sepse ata e duan mënyrën se si të gjitha llojet e rrobave përshtaten, duken dhe ndihen.

Besimi i rritur
në veshmbathje
Ky është një përfitim i madh që shumë klientë të rinj të zgjerimit të gjirit do të argëtohen me të.

Përmirësim social
besim
Gratë me figura të zgjuara shpesh gjejnë se ata janë natyrisht më të sigurt gjatë ndërveprimeve shoqërore dhe gëzojnë një nxitje në vetë-imazhin që është shumë e dobishme për takimin e njerëzve të rinj.

pse
modelet dhe të famshëm më të mëdha, të fortë, hiqet, të drejtë dhe katror intervistë me Jacqueling, 36
lindur 1975 në Sao Paulo, Brazil
Puna e parë e modelit në 17 për Collectio Gio të LV
Specialitete sot Couture Moda, ndërresa
E përdor
dhe une jam
krenar për këtë!
NATYRORE
BEJE VETE
NË TERRYE TË SHTËPISË Stock Photos, rezultatet jo tipike
Stock Photos, rezultatet jo tipike

Stock Photos, rezultatet jo tipike

duhet më shumë prova?
Programi i Akteve të Gjirit funksionon si asnjë teknikë tjetër për rritjen e gjirit. Kjo ju jep rezultate të gjithanshme, të efektshme – të sigurta dhe të lira.

Ju do të ndiheni më mirë duke e ditur gjoksin që të gjithë në rrugë janë duke admiruar janë me të vërtetë tuajat – jo mbushje.

Stock Photos, rezultatet jo tipike
gji
përmirësim
program
Me të gjitha urdhërat:
Përfshirë në porosinë tuaj është një program i detajuar i stërvitjes që detajon një regjim ushtrimesh të dizajnuar për t’ju ndihmuar të rrisni madhësinë tuaj të bustit. Këto stërvitje janë përdorur për vite me radhë për të ndihmuar gratë të marrin zemrat më të plota dhe kombinuar ato stërvitje me këtë produkt natyral ju jep një kombinim të madh për t’ju ndihmuar të arrini pamjen që ju jeni pas.

…mundeni ju pres Rezultate? origjinal
markë
Aktorët e gjirit u ofrojnë grave një trajtim efektiv me efekt të shpejtë, të garantuar për të prodhuar gjini më të zgjeruara – pa rreziqet e kirurgjisë si plagët ose reaksionet fizike ndaj implanteve artificiale të gjirit.

* Zgjerimi jo-kirurgjik i gjirit ka kapur vëmendjen e programeve televizive kombëtare të respektuara dhe gazetat kombëtare thjesht nuk mund të thonë mjaft për përfitimet e valës së re të teknikave jo-kirurgjikale të zgjimit të gjirit.

Aktorët e gjirit janë të fortifikuara vetëm me përbërës të gjithë natyralë që janë testuar të jenë krejtësisht të sigurtë pa asnjë efekt anësor të njohur.

Të gjitha-Natyrore Produkte janë të sigurt për të përdorur veten në shtëpi duke ju lejuar për të marrë rezultatet që ju jeni pas.

Pasi të keni reaguar ndaj efekteve të rritjes së gjirit të programit të Akteve të Gjirit, jeni të sigurtë se do t’i ktheni disa koka kur të ecni në dhomë.

Stock Photos, rezultatet jo tipike
Përmirësim i gjirit
PROGRAMI 100% i sigurt
JO SHUMENT DHE
SUGJERIA E RREZIKSHME E RREZIKSHME NATYRORE
BEJE VETE
NË TERRYE TË SHTËPISË
100% i matur
Aktorët e gjirit i kushtohet privatësisë tuaj, prandaj i dërgojmë produktet tona në ambalazhim të thjeshtë me kafe, pa treguar se çfarë produkti është brenda.

çdo ditë Klientë të lumtur na kontaktoni për të ndarë historinë e tyre!
stephanie

Që kur fillova të përdorni produktin tuaj në gji, ndihem shumë më i sigurt dhe miqtë e mi vazhdojnë të më pyesin se çfarë po bëj me ta!

Tiffany

Unë kam provuar kaq shumë produkte të ndryshme të zgjerimit të gjirit dhe programet dhe ju djema keni të vetmen që më ndihmoi.

Sonia

Unë vetëm dua të falënderoj ju djema për produktin tuaj të mahnitshme të gjirit aktive që ka ndryshuar jetën time. Ndihem shumë më mirë për veten dhe kam më shumë besim kur unë jam rreth njerëzve.

Stock Photos, rezultatet jo tipike
Tani mund të merrni:

më të mëdha,

të fortë,

hiqet,

Rreth nesh Termat dhe Kushtet Na kontaktoni FAQs Rendit Tani
© 2017 translate.googleusercontent.com. All Rights Reserved.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration (FDA). Use only as directed. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease or as a prescription for medication. Please read all packaging and labels carefully. Always consult your physician or health care provider before taking any supplement. If you have or suspect that you have a medical problem, please consult your physician or health care provider. The contents of this website are for informational purposes only. Not for use by children under the age of 18. Free shipping is to the United States only.
Çfarë është se sa miqtë tuaj më të mirë
kurrë nuk do t’ju them?
Tani mund të merrni:
më të mëdha,

të fortë,

Lifted

OFERTA KUFIZUAR

Përmirësim i gjirit
PROGRAMI NATYRORE
BEJE VETE
NË TERRYE TË SHTËPISË 100% i sigurt
JO SHUMENT DHE
SUGJERIA E RREZIKSHME E RREZIKSHME
Emri:

Mbiemri:

Email:

Vendi:

Adresë:

Qyteti:

State:

Kodi Postar:

Telefon:

si
funksionon?
Aktorët e gjirit është një sistem i rritjes natyrore me tre shtresa që përdor vetëm përbërës të gjithë natyral.

Kombinuar me programin tonë të stërvitjes për zgjerimin e gjirit, mund t’ju ndihmojë të zhvilloni kthesat e formuara që ju jeni pas.

Ingest një pilulë çdo ditë me një gotë me ujë para ose pas vaktin tuaj të parë.

Vendosni një sasi të vogël kremi në majë të gishtave dhe masazhoni tërësisht në gji çdo mëngjes, ose siç rekomandohet nga kujdesi juaj i kujdesit ndaj lëkurës.

paraqitur në
media
Një yll Australian udhë kishte implantet e saj të gjirit hequr në një përpjekje për të rritur shanset e saj për të fituar një medalje në Olimpiadën 2012.

Një numër i papërcaktuar i grave që përdorin një tip popullor të implantit të gjirit kanë testuar pozitive për një agjent që dyshon të shkaktojë kancer, tha një raport radio.

Mijëra gra që pretendojnë se pësuan probleme shëndetësore për shkak të implanteve paditur Dow-Corning Corp

KATEGORIA
Shëndeti i Cilësisë Premium
dhe Produkte Bukuri

gji
Përfitimet e Përmirësimit Gjirit më të madh
Përmirësimi më i dukshëm i gjirit nëpërmjet rritjes, përmasat e përmasave të gjirit, mund të krijojë një ndjenjë të tërësisë dhe vibrancës.

Shapelier gjirit
Rritja e gjirit mund të përmirësojë formën e gjinjve tuaj, duke luftuar sagging dhe duke i dhënë një kontur më rinore dhe tërheqëse të çdo gji.

Veshje më e mirë përshtatet
Shumë nga klientët tanë raportojnë se ata gëzojnë pazar pas zgjerimit të gjirit sepse ata e duan mënyrën se si të gjitha llojet e rrobave përshtaten, duken dhe ndihen.

Besimi i rritur
në veshmbathje
Ky është një përfitim i madh që shumë klientë të rinj të zgjerimit të gjirit do të argëtohen me të.

Përmirësim social
besim
Gratë me figura të zgjuara shpesh gjejnë se ata janë natyrisht më të sigurt gjatë ndërveprimeve shoqërore dhe gëzojnë një nxitje në vetë-imazhin që është shumë e dobishme për takimin e njerëzve të rinj.

më të mëdha, të fortë, hiqet, të drejtë dhe katror intervistë me Jacqueling, 36
lindur 1975 në Sao Paulo, Brazil
Puna e parë e modelit në 17 për Collectio Gio të LV
Specialitete sot Couture Moda, ndërresa
E përdor
dhe une jam
krenar për këtë!
pse
modelet dhe të famshëm
Stock Photos, rezultatet jo tipike duhet më shumë prova?
Programi i Akteve të Gjirit funksionon si asnjë teknikë tjetër për rritjen e gjirit. Kjo ju jep rezultate të gjithanshme, të efektshme – të sigurta dhe të lira.

Ju do të ndiheni më mirë duke e ditur gjoksin që të gjithë në rrugë janë duke admiruar janë me të vërtetë tuajat – jo mbushje.

Stock Photos, rezultatet jo tipike
gji
përmirësim
program
Me të gjitha urdhërat:
Përfshirë në porosinë tuaj është një program i detajuar i stërvitjes që detajon një regjim ushtrimesh të dizajnuar për t’ju ndihmuar të rrisni madhësinë tuaj të bustit. Këto stërvitje janë përdorur për vite me radhë për të ndihmuar gratë të marrin zemrat më të plota dhe kombinuar ato stërvitje me këtë produkt natyral ju jep një kombinim të madh për t’ju ndihmuar të arrini pamjen që ju jeni pas.

…mundeni ju pres Rezultate? origjinal
markë
Aktorët e gjirit u ofrojnë grave një trajtim efektiv me efekt të shpejtë, të garantuar për të prodhuar gjini më të zgjeruara – pa rreziqet e kirurgjisë si plagët ose reaksionet fizike ndaj implanteve artificiale të gjirit.

* Zgjerimi jo-kirurgjik i gjirit ka kapur vëmendjen e programeve televizive kombëtare të respektuara dhe gazetat kombëtare thjesht nuk mund të thonë mjaft për përfitimet e valës së re të teknikave jo-kirurgjikale të zgjimit të gjirit.

Aktorët e gjirit janë të fortifikuara vetëm me përbërës të gjithë natyralë që janë testuar të jenë krejtësisht të sigurtë pa asnjë efekt anësor të njohur.

Të gjitha-Natyrore Produkte janë të sigurt për të përdorur veten në shtëpi duke ju lejuar për të marrë rezultatet që ju jeni pas.

Pasi të keni reaguar ndaj efekteve të rritjes së gjirit të programit të Akteve të Gjirit, jeni të sigurtë se do t’i ktheni disa koka kur të ecni në dhomë.

Stock Photos, rezultatet jo tipike
çdo ditë Klientë të lumtur na kontaktoni për të ndarë historinë e tyre!
stephanie

Që kur fillova të përdorni produktin tuaj në gji, ndihem shumë më i sigurt dhe miqtë e mi vazhdojnë të më pyesin se çfarë po bëj me ta!

Tiffany

Unë kam provuar kaq shumë produkte të ndryshme të zgjerimit të gjirit dhe programet dhe ju djema keni të vetmen që më ndihmoi.

Sonia

Unë vetëm dua të falënderoj ju djema për produktin tuaj të mahnitshme të gjirit aktive që ka ndryshuar jetën time. Ndihem shumë më mirë për veten dhe kam më shumë besim kur unë jam rreth njerëzve.

Stock Photos, rezultatet jo tipike
Përmirësim i gjirit
PROGRAMI 100% i sigurt
JO SHUMENT DHE
SUGJERIA E RREZIKSHME E RREZIKSHME NATYRORE
BEJE VETE
NË TERRYE TË SHTËPISË
100% i matur
Aktorët e gjirit i kushtohet privatësisë tuaj, prandaj i dërgojmë produktet tona në ambalazhim të thjeshtë me kafe, pa treguar se çfarë produkti është brenda.

Rreth nesh
Termat dhe Kushtet
Na kontaktoni
FAQs
Rendit Tani
© 2017 translate.googleusercontent.com. All Rights Reserved.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration (FDA). Use only as directed. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease or as a prescription for medication. Please read all packaging and labels carefully. Always consult your physician or health care provider before taking any supplement. If you have or suspect that you have a medical problem, please consult your physician or health care provider. The contents of this website are for informational purposes only. Not for use by children under the age of 18. Free shipping is to the United States only.
Tani mund të merrni:

më të mëdha,

të fortë,

BREASTE LIFTED

Emri:

Mbiemri:

Email:

Vendi:

Adresë:

Qyteti:

State:

Kodi Postar:

Telefon:

Të provuar të punoni!
Përmirësime të rëndësishme

në kënd dhe gjatësi të bustit

Përmirësime dërrmuese

në madhësinë e bustit dhe perimetrin

Si punon?
Aktorët e gjirit janë një sistem i thjeshtë për të përmirësuar gjirin që përdor vetëm përbërësit më të lartë të cilësisë.

Precision përpiluar nga hulumtimet dhe shkencëtarët tanë, ky sistem i fuqishëm mund t’ju ndihmojë të zhvilloni trupin e ëndrrave tuaja!

Merrni vetëm një kapsulë natyrale me vaktin tuaj të parë. Përzierja e 8 ekstrakteve natyrore ndihmon në transformimin e gjinjve tuaj nga brenda.

Butësisht masazhoni kremën e fituar me çmime me gji në gjinjtë tuaj çdo natë para gjumit ose siç rekomandohet nga këshilltari juaj për kujdesin shëndetësor.

Efekti i provuar i gjirit Aktive
Gjinjtë më të mëdhenj!

Përdorur sipas udhëzimeve, Aktorët e Gjirit mund të mbështesin rritjen e shëndetshme dhe madhësinë e gjirit që ju keni kërkuar gjithmonë!

Shapelier gjinj!

Duke e shtrënguar lëkurën përreth gjoksit, mund të përjetoni një ngritje më të mirë dhe elasticitet të lëkurës për një pamje të re rinore!

Shiko Madhe në Gjithçka!

Nga rrobat e rastësishme çdo ditë në fun dhe swimwear sexy, ju do të duan të tregojnë trupin tuaj të re!

Përmirëso besimin tënd!

Ky është një përfitim i madh që shumë klientë të rinj të zgjerimit të gjirit do të argëtohen me të.

Që kur fillova të përdorni produktin tuaj në gji, ndihem shumë më i sigurt dhe miqtë e mi vazhdojnë të më pyesin se çfarë po bëj me ta!

Unë kam provuar kaq shumë produkte të ndryshme të zgjerimit të gjirit dhe programet dhe ju djema keni të vetmen që më ndihmoi.

Unë vetëm dua të falënderoj ju djema për produktin tuaj të mahnitshme të gjirit aktive që ka ndryshuar jetën time. Ndihem shumë më mirë për veten dhe kam më shumë besim kur unë jam rreth njerëzve.

Aktorët e gjirit i kushtohet privatësisë tuaj, prandaj i dërgojmë produktet tona në ambalazhim të thjeshtë me kafe, pa treguar se çfarë produkti është brenda.
Rreth nesh
Termat dhe Kushtet
Na kontaktoni
FAQs
Rendit Tani
© 2017 translate.googleusercontent.com. All Rights Reserved.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration (FDA). Use only as directed. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease or as a prescription for medication. Please read all packaging and labels carefully. Always consult your physician or health care provider before taking any supplement. If you have or suspect that you have a medical problem, please consult your physician or health care provider. The contents of this website are for informational purposes only. Not for use by children under the age of 18. Free shipping is to the United States only.